Sevdiğiniz kişiyi aldatmışken, kendinizle nasıl barışırdınız?
Kurtarmak icin savaş verdiğiniz kişi sizi sırtınızdan bıcakladığında, hayatınıza nasıl devam ederdiniz?

İki sene once Maggie Stevens ava başlamıştı.

Dort hafta once ise aradığını bulduğunda ve Maggie’nin koru korune guvendiği Quentin, onun butun yalanlarını ortaya cıkardığında, hayatı yerle bir olmuştu.

Şimdiyse Maggie karanlıkta yaşıyor, fakat orada kalmayı planlamıyordu. M-Corp’u alaşağı etmesi gerekirken oylece duramazdı. Onu geri kazanma ihtimali varken olmazdı.

Parazit’le başlayan maceranın bu baş dondurucu sonunda, Maggie’nin butun dunyaya gercekleri gostermesi gerekecekti. Peki ya bunun bedeli ne olacaktı?

Her şey.

“Macera dolu, kesinlikle nefes kesici ve sevip destekleyeceğiniz karakterleri olan bu seriyi yıllar boyu onereceğim.”
YA MIDNIGHT Reads-

“Jessica Shirvington’ın bir şeyi yanlış yapması mumkun değil.”
-Thoughts by BJ-

“Bu kitap bana o kadar cok şey hissettirdi ki… Surukleyiciliği ve macera dolu olması bu fantastik distopik ikilemeyi bitirmek icin muhteşemdi. Bu ikilemeyi şiddetle oneriyorum!”
-Reading with Jenna-

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Panzehir Yazar: Jessica Shirvington Kapak Uygulama: Aslıhan Kopuz Redaksiyon: Merve Suzer Cevirmen: Aslı Tumerkan Yayın Yonetmeni: Tuğce Nida Sevin Yayınevi: Yabancı Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2017 Baskı Sayısı: 1. Basım Orijinal Adı: Corruption Medya Cinsi: Ciltli Barkod: 9786059585583