“Yanılmıştın… Zaten hep yanılırdın. O gunden bugune gecen yıllar boyunca tum arzularımda yanıldın. Omrum boyunca sadece bir şeylere inanmak ve bağlanmak istedim dostum. Derinlemesine duşunmeden… Uzun uzadıya değil kestirmeden… Her beğenir gibi olduğu şeye ‘super’ diyen beyaz yakalı gibi ustunkoru… Derinliğin caydırıcılığından oturu… Misal kacaklık gibi bir vasatı sevmek istedim, vasata sarılmak, vasatı koklamak istedim. Cabalarımızın ve cabalayanlarımızın imkÂnsızlığını bildim. Onları beceriksizliklerinden, başarısızlıklarından sarmak istedim.”
Doksanlı yılların sonu… Yolunu kaybetmiş bir ulke ve bircok benzeri gibi yaşadığı toplumla hesaplaşma cabasında yolunu kaybetmiş bir delikanlı. Cevresindeki herkes, her şeyin hızla değiştiğini duşunuyor; oysa yaklaşmakta olan esas değişime kendilerini hazırlamaktan başka bir şey yaptıkları yok. Secim otobuslerinin masum duyguları solladığı yollarda, kavurucu Akdeniz guneşi altında kacak bir hayat ne kadar surdurulebilir ki İyi bir yol arkadaşı yoksa.Celişki, son yılların cesur kalemi Barış İnce’den zulfuyÂre dokunan bir roman… (Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Celişki Yazar: Barış İnce Yayınevi: Can Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5x21 İlk Baskı Yılı: 2017 Baskı Sayısı: 1. Basım Medya Cinsi: Ciltsiz Barkod: 9789750735073