“Bir gun yanında olmamı istediğin ama bunun imkÂnsız olduğu bir zaman gelirse gozlerini sıkıca kapat ve elini yureğine gotur. Ben senin gozkapaklarının ardındaki karanlıkta, kalbinin carpıntısında olacağım. Ne zaman bir vapura binsen saclarının arasından gecen ruzgÂr değil, parmaklarım olacak. Okuduğun kitabın bir satırında ya da dinlediğin bir şarkının muziğinde nefes almaya devam edeceğim. Yağmurlu bir gunde omzunu open yağmur damlası olabilirim. Belki de koklamak icin uzandığın bir ciceğin yaprağından havalanan kelebek olacağım. Sen ne kadar hissetmek istersen ben o kadar var olmaya devam edeceğim...
Yureğinin perdelerini hicbir zaman kapalı tutma. Aydınlığın iceri girmesine izin ver. Gulmek sana yakışıyor, yuzunu asma... Buyuk zorluklara goğus germiş insanların hakkıdır mutluluk. Anlatmaya değer gunlerin, icinden geldiği gibi yaşadığın bir hayatın olsun. Gozlerini kapatıp benimle konuşmak istediğin zamanlar icin guzel anılar biriktir.
Nerede olsa tanırım huznu, bana mutluluktan bahset...”

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Bana Mutluluktan Bahset Yazar: Ezgin Kılıc Yayınevi: Destek Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2018 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786053115014