Rachel, Caine West’le ilk kez karşılaştığında bir bardaydı. Onu en iyi arkadaşının dalavereci şerefsiz sevgilisi sanmış ve ağzına geleni soylemişti. Kusursuz bir gulumseyişe sahip arsız adamın onun sandığı kişi olmadığı ortaya cıktığında ise bir ozur bile dilemeden kacıp gitmişti. Sonucta koca şehirde onunla bir daha karşılaşma ihtimali neydi ki?
Ancak Rachel ertesi sabah sınıfa girip asistanlığını yapacağı yeni oğretmenini ilk kez karşısında gorunce o kadar da şanslı olmadığını fark etti. Profesor Caine, bir gece once barda başkasıyla karıştırıp hakaretler yağdırdığı adamdan başkası değildi. Yakışıklı oğretmeniyle yaptığı korkunc başlangıcın izlerini silmek icin elinden geleni yapacak olsa da hayatın kendine gore planları olduğu ortaya cıkacaktı.
“Burnu duz ve erkeksiydi, profilden bugune kadar gorduğum en kusursuz şey olmaya yakındı. Yandan bakınca kara kirpikleri olağanustu gorunuyordu.
O cikolata rengi gozleri cevreleyen kirpikler icin coğu kadın bir servet oderdi. Cenesinde yeni yeni cıkan sakallar vardı ve kendimi onların tenimde nasıl hissettireceğini merak ederken buldum. Tam bu duşuncelerde kaybolmuştum ki birden bana baktığını fark ettim. Gozlerini kıstı, gulumsemese bile gozlerinde eğlencenin izini gordum.
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: En Guzel Hatam Yazar: Vi Keeland Cevirmen: Tuba Ozkat Yayınevi: Epsilon Yayınevi Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 320 Ebat: 15 x 21,5 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786051737003