Zordur tabii ki ici dışı bir kadınların anlaşılması. Ve zordur, değerlerine gore yaşayan bu kadınların kendilerini diğerlerine anlatması. Hani zorluklarda kacmak yerine, savaşmayı secen, duştukleri dikenli yollarda bile kendilerine yeni bir yol cizen ve yeri geldiğinde de acılarına bile gulumseyen kadınlardan bahsediyorum. Dert anlatmak icin oturdukları masalardan dert dinleyerek kalkan, inandıkları bir doğru icin tum limanlarını bir anda yakan ve karar verip yola duştuklerinde ise, kimsenin gozyaşına acımayan kadınlar var diyorum. Yalnızlığı iliklerine kadar hissetseler de, kişiliklerinden asla odun vermeyen, ağladıklarında gozyaşlarının son damlasına kadar ağlayan, mutlu olduklarında ise herkesi kıskandıracak kadar icten gulen ve yaşadıkları tum olumsuzluklara rağmen yine de hayattan zevk almasını bilen kadınlara sesleniyorum. Birileri tarafından değeriniz bilinmese de unutmayın ki birilerinin olmazsa olmazısınız. Birilerinin can damarı ve hayat pınarısınız. Fırtınalarda koklerine ve sevdiklerine tutunup dimdik ayakta kalan kadınlar, SİZ İYİ Kİ VARSINIZ.
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Bir İnattır Yaşamak Yazar: Uğur Gokbulut Yayınevi: Olimpos Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786057906731