Hepimiz bir şeyler biriktirmek icin yaşarız. Uzuntu, mutluluk, aşk, acı, mal, mulk, dostluk, … Bunların hepsi gun gelir bizi terk eder. Oysa zaman icinde bizi asla terk etmeyecek ve bizimle birlikte yaşamaya devam edecek olan iki şey vardır; tecrube ve bilgi. Hayatın kıymetini gercekten anlayanlar, tecrubenin iyi veya kotu olmasına değil temiz olmasına onem verirler. Fakat ne var ki bilgi farklıdır, cunku o bir kez kirlendi mi cok zor temizlenir.
İki yılı aşkın bir suredir uzerinde calıştığım ve gercek bir hayat hikÂyesinden yola cıkarak kaleme aldığım Şarlatan, ilk başta size ilginc bir macera-felsefe romanı ya da icine aşk duşmuş karanlık bir yetişkin kitabı gibi gelebilir. Oysa bu kitap ben de dahil bircok kişi icin sadece bir donum noktası. Bahsi gecen karakterlerin yaşadıklarını tam olarak anlayabilmek ve olumden sonraki yaşam ile ilgili keşfettiklerimi size olduğu gibi aktarabilmek adına bircok araştırma yaptım. Bu sure zarfında bilimadamlarıyla sohbetlere katıldım, dunyanın yedi farklı şehrini yedişer gun dolaştım, astral yolculuğa cıktım ve tanımadığım insanların evlerine misafir oldum. Bazı gunler hellebore bitki koklerini dilimin altına koyup hızla kanıma karışmasını beklediğim ve daha derinlere inebilmek icin -defalarca hipnoz yaptırdığım da doğrudur.
-Luset Kohen Fins-
(Tanıtım Bulteninden)
Sayfa Sayısı: 348
Baskı Yılı: 2016
Dili: Turkce
Yayınevi: Gate Yayınları
Kitap Adı: Şarlatan Yazar: Luset Kohen Fins Yayınevi: Gate Yayınları İlk Baskı Yılı: 2016 Dil: Turkce Barkod: 9786058572034