Hadi kızlar, elinize bir kalem alın.Her yanlış adamın uzerine bir cizgi cekin.

Benim gibi garibim her genc kızın hayatından en az bir keregecen densiz, dengesiz, kıskanc, ucarı, cimri, manyak ya da aklı bir tarafında adamlardan kacabilmeniz adına yazıyorum. Tabii bana sıra gelinceye kadar kuantumculardan, yaşam koclarına, astrologlardan, unlu kadın dergilerinin editorlerine; bircok kadın DOĞRU ADAMI bulmak yolunda atılması gereken adımlarla ilgili sayfalar dolusu yazdılar, soylediler. Ama onlara verecek tek bir cevabım var: Ya bi s*ktirin gidin.

DOĞRU ADAMI bulmak diye bir şey yok. Olay, adamın YANLIŞ ADAM olduğunu anladığın anda, arkana bakmadan kacmayıbecerebilmek.

İşte bu yuzden de elimde bozuk bir pusula, onumde YANLIŞ ADAMLAR ATLASI, cimri adamlar sıra dağlarından, sinirli adamlar okyanusuna, aldatılmış adam boğazından, kıskanc adam ovalarına, ıssız adam tepelerine ve daha nicelerine kadar yanlış adamların hikÂyelerini anlatıyorum. Bol argolu, bol kufurlu ve bol babaanne atasozlu, kikirdeme garantili bu tatlı yolculuğa sizi de davet ediyorum.

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Yanlış Adamlar Atlası Yazar: Melis M. Yayınevi: DEX İlk Baskı Yılı: 2016 Dil: Turkce Barkod: 9786050937060