Aklın gidiş biletini aldığı yerde kalp coktan donuş biletini ayırmıştır.
Aslında her şey bir ruyayla başladı. Sahi ruyalara inanır mısınız? Ben inanmazdım. Ta ki aynı ruyayı birkac kez gorene kadar... Uyandığınız an ya da gunun herhangi bir anında ne yaparsanız yapın ruyanızın tamamını hatırlayamayacaksınız. Her seferinde en fazla yarısı ya da kucuk bir bolumu tamamlanmış bir hikÂyeye bakar gibi bakacaksınız ruyalarınıza...
Bir ruyanın peşinden koşmak kimilerine anlamsız gelebilir, bense bununla ilgilenmiyorum. Sadece kalbimin sesini dinlemek istiyorum cunku kalbimi hafife almaktan, sezgilerimi gormezden gelmekten korkuyorum. Siz sadece şunu duşunun, ya gorduğunuz ruyayı sizinle birlikte bir başkası daha goruyorsa? Ya siz de o başka bir şeyi yaşıyorsanız ama haberiniz yoksa?
Aşk başka bir şeydir. Bazen gorduğunuz ruyanın icindeki mor bir şemsiye, bazen mesafelere inat yanı başınızda duran bir gazoz kapağı, bazense zamanın icinde saklanan gizli bir zamandır aşk.
İnanmaya, hissetmeye ve yaşamaya değer...
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Başka Bir Şey Yazar: Ahmet Batman Yayınevi: Destek Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 184 Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786053116820