ReadBull.net - E-Kitap - Teknoloji - Webmaster Forum

Giriş Yap Kayıt Ol

Bundan Kimseye Bahsetme

Edebiyat Eserleri Tanıtımları

3 Mesaj

●

213 Görüntüleme

• ReadBull.net
  • E-Kitap Forumları
  • Kitap Özetleri ve Kitap Tanıtımları
  • Edebiyat Eserleri Tanıtımları
  • Bundan Kimseye Bahsetme
  • 02-11-2020, 21:28:25
    alibugra adlı üyenin avatarı
    alibugra
    • Açık Profil bilgileri
    • Özel Mesaj Gönder
    • alibugra tarafından gönderilen tüm mesajları bul
    • alibugra'ı arkadaş olarak ekle

Jess Tennant uc aydır İngiltere’nin ufak bir sahil kasabasında yaşamaktadır. Gecen yazın sarsıcı olaylarından sonra yeni yeni rahatlamaya başlayan Jess, Cadılar Bayramı’nda gece yarısı Seb Dawson’ı yolun kenarında olume terk edilmiş hÂlde bulur. Seb başından ciddi şekilde yara almıştır ve hayatta kalamama ihtimali vardır. Her ne kadar Jess, Seb’den hoşlanmıyor olsa da onun olumu hak ettiğini duşunmemektedir. Polisin bu saldırıyı fazla ciddiye almadığını duşunen Jess, durumu oylece bırakamaz ve meseleyi kendisi ele alır.
    Jess olayı soruşturdukca Seb’in cok tehlikeli oyunlara karıştığını fark eder. Kızların etrafında dolaşan Seb, onları taciz etmek icin yalan ve şantajdan iceceklerine hap atmaya kadar ne gerekiyorsa yapmıştır. Bu saldırının arkasında intikam almak isteyen kurbanlardan oluşmuş bir grup olabilir miydi? Ya da onu susturmak icin elinden geleni ardına koymayacak kadar Seb’e karşı kin besleyen başka biri? Jane Casey, Bundan Kimseye Bahsetme romanında heyecandan yerinizde duramayacağınız başka bir gizemle geri donuyor.
    (Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Bundan Kimseye Bahsetme Yazar: Jane Casey Cevirmen: Esra Gul Coşkun Yayınevi: Olimpos Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786057906311
  • 06-02-2021, 23:42:12
    Perkan adlı üyenin avatarı
    Perkan
    • Açık Profil bilgileri
    • Özel Mesaj Gönder
    • Perkan tarafından gönderilen tüm mesajları bul
    • Perkan'ı arkadaş olarak ekle
    Kayıtlı Üye
    Tsk.ler
  • 23-05-2021, 21:05:18
    NurdanEke adlı üyenin avatarı
    NurdanEke
    • Açık Profil bilgileri
    • Özel Mesaj Gönder
    • NurdanEke tarafından gönderilen tüm mesajları bul
    • NurdanEke'ı arkadaş olarak ekle
    Kayıtlı Üye
    tesekkurler
  • 24-05-2021, 22:55:36
    NurdanEke adlı üyenin avatarı
    NurdanEke
    • Açık Profil bilgileri
    • Özel Mesaj Gönder
    • NurdanEke tarafından gönderilen tüm mesajları bul
    • NurdanEke'ı arkadaş olarak ekle
    Kayıtlı Üye
    Bu kitabin linki var sandim. 3 gundur ariyorum bulamadim. Link varsa paylasir misiniz.
ReadBull.net - ©2004-2025
Arşiv İletişim
Anasayfa Yeni Mesajlar Giriş Yap Kayıt Ol
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.
ReadBull.net
Giriş Yap

Şifremi unuttum?