Yıldız ışığım, bu gece istediğin herkes olabilirsin.
Elle Wittimer, babasını kaybettikten sonra icine duştuğu cehennemden sadece Yıldızalanı ile kacabilen gercek bir geekti. Yeni cıkacak olan filmin tanıtımı icin yapılacak kostum yarışmasını gorduğunde, kaderinin onu cağırdığını hissetti. Sihirli Balkabağı’na, biraz tuhaf olsa da bir arkadaşa ve bir cift cam ayakkabıya ihtiyacı vardı.
Aynı anda genc aktor Darien Freeman, sinirli bir hayran tarafından “cekici bir sersem” olarak yaftalanmadan once hayatının rolunu aldığını duşunuyordu. Buyuk gun yaklaştıkca kendini daha da fazla sahte hissetmeye başlamıştı, ta ki onu aksine inandıracak bir kızla karşılaşana kadar.
Saatler gece yarısını vurduğunda, gercek hayatta masallar mutlu sonla biter miydi?
“Sindirella masalının en geek uyarlaması.” —Hypable
“Yemek arabasındaki peri anne, Uzay Yolu ve Firefly gondermeleri, kostum yarışmaları… Hicbir geek bunu kacırmak istemez.” —Booklist
“Mutlu sonların ve hayran kulturunun kesişimi.” —Publishers Weekly
“Hayran kulturunu, bilimkurguyu ve romantizmi muhteşem bir şekilde harmanlayan Geekerella’yı okuyan herkes, icindeki hayran kızı keşfedecek.” —Justine
“Bir kitapta olması gereken her şey Geekerella’da var. Gunumuz genc yetişkin edebiyatını takip eden herkesin mutlaka okuması gerekiyor.” —New York Journal of Books
“Eğlenceli, komik ve ef-sa-ne! Elle ve Dairen daha ilk sayfadan kalbimi caldı.” —Sarah Ahiers
“Peri masalları ve hayran kitleleri, olabilecek en eğlenceli, en samimi ve en sevimli bicimiyle bu romantik komedide birleşiyor.” —Bustle
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Geekerella Yazar: Ashley Poston Yayınevi: Yabancı Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786052177631