Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bulteninden)

Zengin, guzel ve akıllı Yu-Jong, hastane yatağında tedavi olmaktadır. Karanlık arka sokaklardan gelip icinde ışık sacan bir pencereye rastlayan, ama bir turlu o pencerenin icinden gecemeyen bir gezgin olduğumu duşunuyorum, diyen genc kadın, ucuncu kez intihara teşebbus etmiştir. Yu-Jong’un olumle yolunun er gec kesişeceğini hisseden halası, yeğenini kendisiyle beraber bir iyilik yapmaya davet eder: İdam cezası almış bir mahkûmu, her perşembe cezaevinde ziyaret edeceklerdir. Yetim, yoksul, ancak bir melek kadar saf olan Yun-Su’nun işlediği sucları oğrenince, Yu-Jong ilk zamanlarda ondan hoşlanmaz, hatta kendisini itici bulur.

Cezaevinde başlayan bu arkadaşlık, Yu-Jong ve Yun-Su’nun yaşamlarındaki travmaları ortaya cıkarıp, onları iki ozgur insana donuşturebilecek midir? Yoksa bu sadece kendilerinin inandığı boş bir hayal midir?

Yayın Yonetmeni:Arzu Cağlan
Kapak: Fusun Turcan Elmasoğlu

Kitap Adı: Mutlu Gunlerimiz Yazar: Gong Ji - Young Cevirmen: Mahinur Zehra Karahan Yayınevi: Mona Hamur Tipi: 2. Hamur İlk Baskı Yılı: 2018 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786059709880