Fantastik edebiyatın kralicesi Nazlı Eray'dan kalbin icinde gecen bir fırtına-roman!
Gecenin kırkyama bohcasından dokulenler; geceye doğru insanları, ruyadan ruyaya uyananlar, bir kalp kasırgasında hayatı sorgulayanlar Kalbin Guneybatısı'nda buluşuyor.
"Karacaahmet'ten gelmiş bir olu; Kadriye Sokak'tan girilen, aslında ne olduğu, kimin olduğu pek de belli olmayan bir insan kalbi; sayısız cep telefonu, mesajlar, goruntuler; bir elektronik keşmekeş; bunları cozmeye calışan bir yaşlı adam; şehrin karanlık, kimsesiz yollarında, gece zamanı benimle bu hayatı paylaşan Muyesser… Hepsi bana aitti. Benimdi butun bunlar. Bir hayat icin az şeydi ama, bir an duşundum.
Butun bunlar bir gecenin icine sığabilirdi. Bir ruya parcası olabilirdi hepsi. Boluk porcuk hatırlanarak gunun icine sızan, az bir bolumu kısa sure akılda kalan, sonra eriyerek yok olan, unutulan bir ruya.
Hayat bu muydu? Belki de buydu.
Garip bir ruyadan akılda kalanlar…"
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Kalbin Guney Batısı Yazar: Nazlı Eray Yayınevi: Everest Yayınları Hamur Tipi: 1. Hamur Sayfa Sayısı: 176 Ebat: 13,5 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786051854908
[h=5]Oduller[/h] Yunus Nadi Odulleri