Unlu yazar Dani Shapiro, bu kitabında zorlu ve yorucu bir surec olan hikÂye anlatıcılığını esprili, samimi ve pratik bir tarzda ele alıyor.
Yazarın anılarıyla birlikte bu zanaat hakkında tavsiyeler iceren ve sanatsal surec icin bir nevi meditasyon olan HÂl Yazıyorum, yazarak yaratıcı bir hayat surmek isteyenler icin icten ve muşfik bir yol gosterici. Yazarlar bu sayfalarda ilham ve rahatlık bulacak. Shapiro’nun yirmi yılı aşan yazarlık ve oğretmenlik yaşamından oğrendiklerini aktardığı bu kitap, yazarın kendi icgorulerinden de yararlanarak modern yazarlar icin hazırladığı bir kaynak.
Yazarlık hayatı cesaret, sabır, sebat, empati, acıklık ve reddedilmeyle başa cıkabilme becerisi gerektirir. İnsanın kendisi ile baş başa kalmaya gonüllü olmasını gerektirir. Kendine karşı nazik olmayı, dünyaya at gozlüğü olmadan bakabilmeyi, gozlemleyebilmeyi ve gordüklerine dayanabilmeyi, disiplinli olmayı ama aynı zamanda risk alabilmeyi, başarısız olmaya, hem de bir kereliğine değil, üst üste, bir omür boyunca razı olmayı gerektirir.
“Yazarların umuda ihtiyacı vardır. Yazarların yardıma ihtiyacı vardır. Teşekkur ederim, Dani Shapiro.”
Michael Cunningham

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Hala Yazıyorum Yazar: Dani Shapiro Cevirmen: Başak Guntekin Yayınevi: Paloma Yayınevi Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 14 x 21 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786059200592