2016 Goodreads En İyi Genc Yetişkin Fantastik Ve Bilimkurgu Odulu Sarah J. Maas’ın “Taht Oyunları”nın yazarı George R. R. Martin’le karşılaştırmasına yol acan “Guller ve Dikenler Sarayı” dizisinin ikinci kitabı Sis ve Ofke Sarayı da yine temposu ve heyecanı hic duşmeyen bir macera vaat ediyor. Bana bakan yuzu tanıyordum. Yuzunden akan sahteliği, umutsuzluğu, curumuşluğu tanıyordum. Hanceri kaldırırken elim titremedi. Kemikli omzunu sıkıca tutup karşımdaki iğrenc yuz e baktım kendi yuzume. Ve uvez hanceri tam kalbime sapladım. Feyre, Amarantha’dan kurtulup Bahar Sarayı’na donebildi ama bunun bedeli yuksek oldu. Her ne kadar artık Ulu Peri guclerine sahip olsa da hÂl bir insanın kalbini taşıyor ve Tamlin’in halkını kurtarmak icin yapmak zorunda kaldıklarını unutamıyor. Gece Sarayı’nın Yuce Lordu Rhysand’la yaptığı anlaşmayı da unutmadı. Tum bunların ortasında Feyre, iktidar catışmaları ve tutku oyunlarının baş dondurucu hızında yapması gerekeni yapıyor.

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Sis ve Ofke Sarayı Yazar: Sarah J. Maas Cevirmen: Meric Keleş Yayınevi: DEX Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 14x21 İlk Baskı Yılı: 2017 Baskı Sayısı: 1. Basım Medya Cinsi: Ciltsiz Barkod: 9786050940626