2019 Edgar Odulu Adayı, En İyi Genc Yetişkin Roman
Aramıza sızdı.
Uzak bir gezegende calışan bir sondaj ekibinden acil yardım cağrısı alan ufak bir murettebat, standart bir araştırma ve kurtarma gorevi icin uzayın derinliklerine doğru yola cıkmıştı.
Coğumuz oldu.
Fakat gezegene vardıklarında terk edilmiş bir kazı alanı, etrafa sacılmış silahlar… ve sondaj ekibinin cesetleriyle karşılaştılar.
Buraya bir daha ayak basmayın.
Koca bir projeyi yerle bir eden şeyin ne olduğunu bulmaya calışırken, bazı şeylerin ortaya cıkarılmaması gerektiğini fark edeceklerdi cunku kimi felaketler, her an ortaya cıkmaya hazırdı.
“Surukleyici, korkutucu ve heyecanlı bir şekilde ilerleyen Salgın, bilimkurgu ve korkunun mukemmel birleşimi. Gozlerimi sayfalardan ayıramadım.”
–Amie Kaufman, Illuminae ve Aurora’nın Donuşu’nun New York Times coksatan yazarı
“Uzay boşluğunda yatan bilinmezliğin korkuncluğunu cok az kişi anlar ama Erin Bowman bu hissi Salgın romanında on ikiden vurmuş. Okurken ışıkları kapatmayın derim!”
–Beth Revis, Evrenin Otesi’nin New York Times coksatan yazarı
“Erin Bowman’ın Salgın romanında bilimkurgudan beklediğim her şey var: Zorlu bir kurtarma gorevine yollanan zeki bir murettebat, durdurulamaz bir duşmanla karşı karşıya kalıyor. Bu cok katmanlı ve gerilim dolu maceraya bayıldım ve bu dunyaya geri donmek icin sabırsızlanıyorum.”
–Veronica Rossi, Sonsuz Gokyuzunun Altında serisinin New York Times coksatan yazarı
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Salgın Yazar: Erin Bowman Cevirmen: Sefa Emre İlikli Yayınevi: Epsilon Yayınevi Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 360 Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786051736846