Kolunu omzuma attı ve birlikte kapıya doğru yuruduk. Butun kasaba orada onu bekliyor, bağrışıyor ve itişiyorlardı. Bayılacağımı sandım. “Lutfen, lutfen Manolo,” diye yalvardım, “gitme!” Elini kostumunun ustune koydu ve bana “Ağlama Angelita,” dedi, “bu akşam ya sana bir ev alacağım ya da yasımı tutacaksın.”

Sarsıcı, sıra dışı bir yaşamın, dunyaca unlu boğa gureşcisi El Cordobés’in romanı… Ama sadece o kadar değil, İspanya ic savaşının tarihi, yoksulluğun, olumun esir aldığı bir ulkenin soluk kesen, yurek kanatan anlatısı… Herkesin okuması gereken bir kitap. Yasımı Tutacaksın, yeni cevirisi ile Alakarga’da…

“El Cordobés’in hikÂyesinden daha fazlası… Modern İspanya’nın ic savaştan bugune kadar olan hikÂyesi… Hem biyografi hem de İspanya’nın tarihi anlamında muhteşem bir eser. Muthiş, etkileyici, guclu…”
Newsday
“Objektif ve hatasız… Muhteşem.”

-Book Week-

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Yasımı Tutacaksın Yazar: Larry Collins , Dominique Lapierre Cevirmen: Filiz Cakır Yayınevi: Alakarga Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 12,5 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2017 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786059315678