Kurbağaların ozelliği, nehirleri kuru topraklara donuşturen kurak mevsimde toprağın derinliklerine gomulup olum uykularına yatmalarıdır. Tum bedensel işlevlerini en aza indirip olume en yakın halde yağmur mevsiminin gelmesini beklerler. Yağmurlar nehirlerin yatağını doldurmaya başladığında, oluler ulkesinden geri gelir, on binlerce ağızdan şarkılarını soylemeye başlarlar. Cok sevilen bir yazar uzerine, akla takılan bir roman uzerine... edebiyat uzerine, yazmak uzerine mektuplar. Kimisi gun ağarırken, kimisi şehir karanlığa gomulurken yazılmış, e-postanın da "bir edebiyat turu olarak mektup" sınıfına girebileceğini bize gosteren metinler... Edebiyatın hazzını ve anlamını coğaltmak uzere... Anlamak, bilmek, keşfetmek zevkiyle yazılmış metinler... Barış Bıcakcı, Behcet Celik ve Ayhan Gecgin okurlukla yazarlığın bitiştiği yerde kurulmuş bir sohbet halkasını paylaşıyorlar. Dostca, merakla, tutkuyla, peşinden giderek… Kurbağalara İnanıyorum, edebiyatcının, -uc edebiyatcının-, tutkulu ve kÂşif edebiyat okuru olarak portresi...
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 213

Baskı Yılı: 2016

Dili: Turkce
Yayınevi: İletişim Yayıncılık
Kitap Adı: Kurbağalara İnanıyorum Yazar: Barış Bıcakcı , Behcet Celik , Ayhan Gecgin Yayınevi: İletişim Yayıncılık İlk Baskı Yılı: 2016 Dil: Turkce Barkod: 9789750519017