Buzdaki Kız yayımlandığı Şubat 2016'dan bu yana 900.000 adetten fazla satıldı
Amazon 2016'nın en coksatan kitaplar listesinde 1 numara
Amazon UK coksatanı.
İngiltere coksatanlar listesinde 6 hafta boyunca bir numarada kaldı ve hÂl da 2 numarada
USA Today ve 2 Wall Street Journal coksatanı
Hakları 21 ulkeye satıldı

Gizem yuklu surukleyici bir gerilim romanı. Eğer Karin Slaughter, John Hart ya da Wulf Dorn'u seviyorsanız Robert Bryndza'nın yepyeni serisi tam size gore.

Gozleri fal taşı gibi acılmıştı. Dudakları bir şey soylemek uzereymiş gibi aralanmıştı. Vucudu buzun icinde donup kalmıştı... O ne ilk ne de sonuncu olacaktı...

Genc bir adam Guney Londra'daki bir parkta, kalın bir buz tabakasının altında bir kadının cansız bedenini bulunca, cinayet soruşturmasını yurutmek icin Dedektif Erika Foster goreve cağırıldı. Buzdaki Kız'ın sakladığı karanlık sır neydi? Erika gerceği aydınlatmaya yaklaştıkca katil de ona yaklaşıyordu. Erika'nın yuruttuğu son soruşturma felaketle sonuclanmış ve kocasının olumune neden olmuştu. Kariyeri sallantıda olan Erika'nın bu sefer kişisel sorunlarıyla olduğu kadar, daha once hic gormediği kadar tehlikeli olan katille de yuzleşmesi gerekiyordu. Peki ama katil ona ulaşmayı başaramadan Erika katili yakalayabilecek miydi?

"Bu kitaba gercekten, gercekten bayıldım ve Erika Foster kesinlikle tam benim tarzımda bir karakter. Zeki, kararlı, acık sozlu ve tutkulu; hikÂye beni alıp goturdu. Sağlam ve buyuleyici bir dille yazılmış. İkinci kitabı dort gozle bekliyorum."
-Angela Marsons, Sessiz Cığlık'ın yazarı-

"Kendimi bolumler arasında kaybolurken buldum… Ters koşelerle ve donum noktalarıyla, okuyucuyu son sayfasına kadar esir tutacak hilelerle dolu. Bağımlılık yaratıcı, kışkırtıcı ve cok daha fazlası." -The --Book Review Café-

"Yalanlarla, sırlarla ve gerilimle dolu bir ağ. Dedektif Foster'ı tanımak cok keyifliydi ve şimdiden ikinci kitap icin sabırsızlanıyorum."
-Mel Sherratt, Taunting the Dead'in yazarı-

"Harika bir kitap. Erika son derece karmaşık ve ilgi cekici bir karakter."
-For the Love of Books-
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 416

Baskı Yılı: 2016

Dili: Turkce
Yayınevi: Yabancı
Kitap Adı: Buzdaki Kız Yazar: Robert Bryndza Kapak Uygulama: Aslıhan Kopuz Yayına Hazırlayan: Burcu Karatepe Cevirmen: Merve Solmaz Duzelti: Su Akaydın Yayın Yonetmeni: Tuğce Nida Sevin Yayınevi: Yabancı İlk Baskı Yılı: 2016 Baskı Sayısı: 3. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786059585125