Koklerin neredeyse orada cicek acarsın...

Buyukannemin soylediği en guzel sozdu bu. Cunku kokun ne kadar guclu olursa vereceğin meyve de o kadar guzel olur. Ancak benim meyve verecek dallarımı daha on yedi yaşındayken kırdılar. Dun ile bugun arasında oyle cok fark var ki... Isaac ile erik ağaclarının arasında koşturup, birlikte buyuduğumuz kucuk Alman koyune ruzgÂrlı tepeden baktığımız gunler cok mu geride kaldı şimdi?

1938 yılının sonbaharı, neden savaşı beraberinde getirdi ki? Surekli kulağımda yankılanan bomba ve siren seslerini kim silecek? Ailem ve ben sığınağa tam vaktinde gidebilecek miyiz duşuncesinden ne zaman kurtulacağım peki?

Neyi ozluyorum biliyor musunuz? Isaac ile birlikte yumuşacık ekmek uzerine surup yediğimiz erik recelinin tadını. O erik receli benim cocukluğum, hayallerim ve umutlarımdı. Ah Isaac... İnanclarımız yuzunden bu savaş bizi ayırsa da kalbimdeki seni nasıl alacaklar? Ben, Christine Bolz, her neredeysen orada senin yanındayım. Seni seviyorum, sevgilim ve senden hic vazgecmeyeceğim. Hem aşk icin kimler neleri feda etmedi ki...

Ardımda Kalanlar ile gonulleri fetheden Ellen Marie Wiseman, bu kez Erik Ağacı ile okuyucularıyla buluşuyor. Annesinin hayatına dayanan hikÂye cesareti, kurtuluşu, kalp kırıklıklarını ve aşkla uyanan umudu muthiş bir gerceklikle anlatıyor.
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 512

Baskı Yılı: 2016

Dili: Turkce
Yayınevi: Arkadya Yayınları
Kitap Adı: Erik Ağacı Yazar: Ellen Marie Wiseman Ceviren: Dilek Parsadan Editor: Yasemin Bute Yayınevi: Arkadya Yayınları İlk Baskı Yılı: 2016 Dil: Turkce Barkod: 9786051880181