Guclu Kadınlar, Turkiye’nin iş dunyasındaki, bilim ve iletişim arenasındaki onemli kadın figurleriyle yapılmış roportajlardan oluşmaktadır. Halkla İlişkiler mesleğinin Turkiye’deki oncusu, duayen isim Betûl Mardin; BigChefs Yonetim Kurulu Başkanı, unlu iş kadını Gamze Cizreli; Gastronomi şefi ve yazar Jale Balcı; Kurumsal İletişimciler Derneği Başkanı, Bilim Virusu Kurucusu, sosyal girişimci Şule Yucebıyık; Duzce Universitesi rektoru Prof. Dr. Nigar Demircan Cakar; iletişim profesoru Prof. Dr. Ebru Guzelcik Ural; ODTU Fizik Bolumu Oğretim Uyesi Prof. Dr. Melahat Bilge Demirkoz; Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı ve Koru Hastanesi Sağlık Grubu kurucusu Prof. Dr. Aydan Asyalı Biri ile yapılmış ilham verici soyleşiler hic kuşkusuz, başta kadınlar olmak uzere hayallerinin, tutkularının ve hedeflerinin peşinde yılmadan koşan, kendini geliştirmeyi ve yaşamdaki yerini bulmayı amac edinmiş, başarı yolunda emin adımlarla ilerleyen herkese esin kaynağı olacak.
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Guclu Kadınlar Yazar: Kolektif Yayınevi: Alfa Yayıncılık Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 200 Ebat: 13,5 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786050381856