Hayat: Başlangıc noktasından sona doğru yol alırken, nelerle karşılaşabileceğini tahmin edemediğin bir seyahat. Herkesin başlangıc noktası farklı olduğu gibi; son durağa gidiş yolu, gideceği vesait, mola vereceği yerler, yolun uzunluğu, kısalışı, engebesi, gececeği tuneller, refakatindekiler, inip binenler de farklı.
Kusulen anneler, adını sevmeyen cocuklar, hayatımızı kendi hayatları sanan kardeşler, hemen “kardeş” olanlar, kabuğunu kırmaya calışanlar, o kabuğu evi sananlar, yalnız kalanlar, hep yalnız kalacaklar…
Nurhan Suerdem, sokağın, caddelerin ve evlerin gumburtusu arasında kalan sesleri duyuruyor. Bazen duymamak icin kulağımızı kapadığımız, bazen hayatımızın arızalı bir parcasından geldiğine inanmak istemediğimiz, bazen de tum gucumuzle bizim olduğunu haykırmak icin cabaladığımız sesleri…
Maruzatım Var etrafımızın dort koldan sarıldığı bu cağda, şefkatle elimizi tutuyor.
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Maruzatım Var Yazar: Nurhan Suerdem Yayınevi: İletişim Yayıncılık Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9789750527715