“Tum bunları yaşayacağımı bilerek gecmişe donsem, o asansore yine binerim. Hem de koşa koşa binerim… Koşa koşa…” Evlendiğiniz gece başınıza gelebilecek en sacma şey nedir? Aklınızın sınırlarını biraz zorlayın... Şoyle duşunun, balayı icin gittiğiniz otelde, o otele sizin gibi gelen diğer bir ciftin damadıyla asansorde kalsanız ne yapardınız? İnanın bana, asansorun kapısı kapanırken var olan hicbir şey, o kapı tekrar acıldığında eskisi gibi olmayacak. Bu hikÂyeyi, gulmekten okuyamayacaksınız… “Bir aydır seni duşunmeden gecirdiğim bir saniye bile olmadı. Yaptığın her hareketi takip ettirdim. Yaşadığın her şeyden haberdardım. Ben senin 49 kiloya duştuğunu bile biliyorum! Gunlerce telefonuna gelen beslenme onerileri mesajları toplu mesaj değildi, onları ben attırdım, sadece sana atıldı. Pembesini bulamadığın o eteği, o mağazaya getirten bendim, her sabah kapına sut bırakılması binanın hizmeti değildi, sadece sana yapıldı, ben yaptırdım. Dışarı her cıktığında dağıtılan cicekler belediyenin hizmeti değildi, onları ben dağıttırdım. Sana cicek verebilmek icin koskoca bir mahallenin insanlarına her gun cicekler dağıttırdım. Seni hicbir yerde işe aldırtmayan da bendim, şirkette acık pozisyon bırakan da, o pozisyona kimseyi aldırtmayan da bendim, cunku sen gel istedim. Cunku bana gel istedim. Bana geldiğinde bahanen olsun istedim. Sana bahane vermek istedim…”
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Asansor Yazar: Beyza Alkoc Yayınevi: İndigo Kitap Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2018 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786052361818