Şimdi itiraf zamanı!
İtiraf ediyorum: Sana tuzaklar kurdum. Adlarını Fi ve Ci koydum. Can Manay’ın Duru’ya duyduğu aclıkla cıkardım seni yola, Hicbir şeyin gorunduğu gibi olmadığını Deniz’le anlatmaya calıştım sana… Beni takip etmen icin yolumuzu onların hikÂyeleriyle susledim. Anlamları da hemen hemen her satıra gizledim. Cunku Pi’deydi asıl anlatmak istediklerim. Caresizdim. Vazgecemezdim. Sana bu manzarayı mutlaka gostermeliydim. Seninle nihayet burada buluşmak icin cok emek verdim.
Şimdi yine gel benimle, birlikte yurumeye devam edelim.
Savaşların savaşılarak kazanılamayacağını, asıl zaferin ancak doğrudan ayrılmayınca kazanıldığını Ozge anlatsın sana, Yaptığımız her şeyin evrende donup dolaşıp bize nasıl geri geldiğini Can’dan dinle, Analiz edebildiğimiz kadar guclu, sadeliğimiz kadar guzel, gercekliğimizdeki samimiyet kadar eşsiz olduğumuzu Bilge’de gor, Kendi değerini başkalarının gozunden bicenlerin acısını Duru’yla anla, Ve Deniz’in duşuncelerinde tanış geleceğin insanıyla… Gel benimle. Yolumuz uzun değil, Nihayet sana gidiyoruz, bana… BİZ’e.
Sorgulanmamış, analiz edilmemiş bir yaşam hic yaşanmamıştır.
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Pi-3.Kitap Yazar: Akilah Azra Kohen Yayınevi: Everest Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2018 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786051852805