00:00 Biri Sizi Duşunuyor aşkı en derinlerde bulmaya calışan bir roman. Baş dondurucu, adeta bir atlıkarıncada vakit geciriyormuş gibi…
“Birini sevmekle birinin acılarını sevmek cok farklıydı. Acılarını sevemediğiniz surece, onları aramadığınız surece, onlara katlanamadığınız surece sevgi hicbir şeye yetmiyordu.”
01:01 Bugun Adımı Sen Koy’da her gun yeni bir isim alarak Azrail’e kafa tutan pembe balyozlu bir kızın romantik, buruk ve eğlenceli sonsuzluğu keşfini okuyacaksınız.
“Size ikimizin de asla gidemeyeceği o yerden yazıyorum bayım, sizi sevmek beni iyileştirdi.”
02:02 Ayciceği Karnavalı’nda ikiz kardeşinin tahmin ettiğinden daha zor olan hayatınıyaşamaya karar veren Dolunay’ın hikÂyesini okuyoruz. Peki, Dolunay ayciceği gibi yuzunu guneşe donebilecek midir? Yoksa kactığı hayata geri donup bu oyuna bir son mu verecektir?
“Guvenli kozamdan cıkmıştım, kanatlarım arkamda buyuyordu ve ucmaya hazır olduğumubiliyordum.”

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Genclik Seruveni Seti - 3 Kitap Takım Yazar: N.G. Kabal Yayınevi: Ephesus Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Disk Sayısı: 1168 Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786257077088