İnsanlar kafamı karıştırıyor.
Bunun iki temel nedeni var.
İlk neden, insanların hic kelime kullanmadan bir suru şey soylemeleri. Siobham, tek kaşını kaldırmanın bir suru anlama gelebileceğini soyluyor. Bu ifade "Seninle seks yapmak istiyorum." anlamına gelebilirmiş, ayrıca "Biraz once soylediğim şeyin aptalca olduğunu duşunuyorum." demek de olabilirmiş.
Bu komik bir kitap olmayacak. Espri yapmasını bilmiyorum cunku onları anlamıyorum.
Esrarengiz bir cinayet ve bu cinayeti aydınlatmaya calışan, dunyanın en dikkatli dedektifi: Christopher John Francis Boone. 15 yaşındaki dedektifimiz, yaşadığı sokaktan oteye tek başına hic gitmemiş ama astronot olmak istiyor, dunya uzerindeki butun ulkeleri ve onların başkentlerini sayabiliyor bir de 7.507'ye kadar butun asal sayıları...
İngiltere'de yayımlandığı gunden itibaren satış rekorları kıran ve bugune kadar 15 dile cevrilerek 32 ulkede okuyucuyla buluşan Super İyi Gunler sizin de favoriniz olacak.
Başından sonuna kadar surukleyici bir tema cercevesinde yazılmış olması nedeniyle benzerlerinden farklı olan bu kitabın otizm gibi anlaşılması cok zor ve ciddi bir sorunla karşı karşıya kalan ailelerin cocukların daha iyi anlamalarında buyuk fayda sağlayacağına inanıyorum.
- Prof. Dr. Barış Korkmaz-
Sayfa Sayısı: 289
Baskı Yılı: 2016
Dili: Turkce
Yayınevi: İş Bankası Kultur Yayınları
Kitap Adı: Super İyi Gunler Yazar: Mark Haddon Cevirmen: Ovgu Doğangun Yayınevi: İş Bankası Kultur Yayınları İlk Baskı Yılı: 2004 Dil: Turkce Barkod: 9789754585728