“Nilay kelimeleriyle, merakıyla, yorumlarıyla yaşama heveslendiriyor beni. İnadına yaşayıp o filmi de gormek, o şehre de gitmek, o son kapıyı da acmak istiyorum. Adalet yerini bulana kadar yaşamak isteği gucleniyor kalbimde… Butun İyiler Biraz Kuskundur, oğrenmekten, gulmekten, doğduğu yeri sevmekten vazgecmeyenler ve iyi kalmaya calışan butun yorgun savaşcılar icin geliyor.”
İCLAL AYDIN
Coğumuzun kalbi kırık ve bu bizi yavaşlatıyor... Ayrıldık, ayrıştık, yıprandık, işsiz, mesleksiz, huzursuz, kimi zaman kahkahasız, kimi zaman umutsuz kaldık. Peki ne yapacağız? Belki de onumuze bakıp once, fark yaratabileceğimiz en yakınımızdaki durumla başlayacağız! Gulmekle başlayıp cabalayacağız. Atmosfer, en sıradanı, en su yuzune cıkanı, en hoyratı alkışlarken ve bizler pasif agresif bu akışı izlerken, Turkiye’de butun gercek iyilerin, elinden gelenin en iyisini yapmaya calışanların kalbine birer leke duşuyor. İşte bu kitap da bir nevi benim memleket derdim, benim anlama cabam, olan bitenden kacarken sığındığım bazı insan-limanlar ve benim cozum onerilerim…
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Butun İyiler Biraz Kuskundur Yazar: Nilay Ornek Yayın Yonetmeni: Ilgın Sonmez Yayınevi: Artemis Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2017 Medya Cinsi: Ciltsiz Barkod: 9786053042952