Tarık Tufan, hatıralarla yuzleşmenin, ilk aşkın ve kendini aramanın evrensel hikÂyesini anlatıyor. Kaybolan, yaralı dunyalarda, kırık hayatlarda, saklı huzunlerde ve İstanbul sokaklarında dolanan bir roman.
Hayatın en cetrefilli meselesi, cozulmesi en zor sırrı, gercekte kim olduğumuzdur. Cunku herkes hayatının bir yerinde kaybolur. Bazıları kendisini bulabilmek icin once cok eskiden kaybettiklerini bulmak zorundadır.
“Utanmayı bir kenara bırakıp gerceği itiraf ettiğim bugun bile hÂl kendi hayatımı değil, başkalarının hayatını yaşıyorum. Fason hayat. Bir gece duşuncelere dalmış boğuşurken aklıma geldi bu laf; o gun bugundur boyle tanımlıyorum, sipariş uzerine yaşanmış, ısmarlama, duşuk maliyetli, fason hayat. Doğum gunumde sadece bunun hayal kırıklığını hissettim. Uzunca bir vakit kayıtsız kalmaya calıştığım hatalarım icin şimdi pişmanlık, huzun ve keder duyuyorum. Her şeyin başka turlu olmasını arzu ederdim, olmadı. Artık kim olduğumu, kimin icin yaşadığımı doğru durust duşunemiyorum bile.”
Kaybolmanın dongusune sıkışmış bir adam ve iki kadın. Kendilerini bulabilmek icin cıkışı ararlarken odeyecekleri bedel gitgide buyuyor.

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Kaybolan Yazar: Tarık Tufan Yayınevi: Doğan Kitap Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 392 Ebat: 13,5 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786050977684