Kopek dostunuzu sahiplenmeden once veya sahiplendikten sonra davranışlarınızdan başlayarak yapmanız gereken duzen ve değişiklikleri anlatan, birlikte yaşayacağınız gunlerin kaliteli ve değerli gecmesi icin size yol gostermek amacıyla hazırlanmış bir rehber kitaptır.
Kopek dostunuzla yaşarken karşılaşabileceğiniz temel sorunların, davranış problemlerinin cozumlerini, eğitimi icin kullanacağınız komutları oğretme şekillerini, nasıl iletişim kuracağınızı ve birbirinizi nasıl anlayabileceğinizin yollarını bulabileceğiniz bu kitap, kopek dostunuza ceza vermeden ona doğru eğitimi, doğru yolla oğretmenizi sağlayacaktır.
İşin sırrı ise; kopek dostunuzun lideri olarak ona kendinizi nasıl anlattığınızdır. Siz kendinizi doğru anlatmayı başarırsanız, o da size doğru davranışlarla cevap verecektir. Unutmayın! Kopekler mantık yurutemezler, ilişkilendirerek oğrenirler. Uluslararası kabul gormuş pozitif metotlarla uygulayacağınız bu eğitim yontemlerini kopek dostunuz eve geldiği gunden itibaren kullanabilirsiniz. İster 2 aylık olsun, ister 10 yaşında olsun, yaş sınırı olmamakla birlikte kendinize gore eğitim yontemlerini geliştirebilirsiniz.
SIR = İnsan mantığı + Doğru zamanda odullendirme + Doğru beden dili + Doğru ses tonu = Ne zaman ne yapacağını bilen akıllı kopek!
(Tanıtım Bulteninden)
Sayfa Sayısı: 83
Baskı Yılı: 2016
Dili: Turkce
Yayınevi: Cinius
Kitap Adı: Kopek Eğitiminin Sırları Yazar: Jale Unturk Yayınevi: Cinius İlk Baskı Yılı: 2016 Dil: Turkce Barkod: 9786053237143