Bu kitap, bu gune dek verdiği aydınlatıcı oğretilerle pek cok insanı uyandırmış ve yaşamlarını olağanustu bir bicimde değiştirmiş olan Ramtha'nın kendi kurduğu Ay-dınlanma Okulu'nda oğrencilerine son donemde sunduğu cok onemli ve kadim bir bilgelik oğretisini icermektedir.

Binlerce yıldır az sayıda inisiyenin ulaşabildiği cok değerli bilgiler ve uygulamalar bu kitapta cok acık ve idrak ettirici bir bicimde sunulmaktadır. Bu anlamda, eli-nizdeki kitap, okurun sunulan oğretiyi bizzat deneyimleyip doğrulamasını sağlayabi-lecek eşsiz bir inisiyasyon kitabıdır.

"Hepiniz bir ustat olabilirsiniz. Hepiniz bir Mesih olarak yaşayabilirsiniz. Olumu yenmiş, yukselmiş bir varlık olarak yaşayabilirsiniz. Hepiniz bu olumsuzluk potan-siyeline sahipsiniz. Siz bu konuda bilgiye sahip olduğunuz icin daha da fazla po-tansiyele sahipsiniz. Bu durumda, haklı olarak, "Eğer bu potansiyele sahip olduğumu biliyorsam, neden oyle olmayı secmiyorum?" diye sorabilirsiniz. Cunku ustat olmak sizin olağan duşunceniz değildir. Bu sadece bir ustat olabilmeyi dilemekten cok daha fazla bir şeydir. Eğer ustatlık sizin olağan duşunceniz olsaydı, o zaman şimdi yaşa-dığınız hayat carpıcı bir bicimde değişerek, hicbir gecmiş icermeyen, tamamen berrak, bağsız, sevinc dolu ve -sihirli mevcudiyetin her an coşkun olduğu- şimdide yaşanan bir hayat olurdu."
-Ramtha-
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 256

Baskı Yılı: 2014

Dili: Turkce
Yayınevi: Akaşa Yayın
Kitap Adı: Ustadı Tanımlamak Yazar: J. Z. Knight Cevirmen: Semra Ayanbaşı Yayınevi: Akaşa Yayın İlk Baskı Yılı: 2014 Dil: Turkce Barkod: 9789756793923