Demek koşmayı seviyorsunuz... Ve bu sporu biraz daha buyuk bir ciddiyetle ele almaya karar verdiniz...
Bu kitap koşu sporunu bir adım ileriye taşımak isteyenler icin hazırlanmış eşsiz bir kaynak. Stilinizi ve becerinizi geliştirerek koşudan daha buyuk bir keyif almak istiyor ya da rekabetci hedeflerle bir yarışa hazırlanıyor olabilirsiniz. Her iki durumda da ihtiyacınız olan her şey, bu kitabın sayfalarında sizi bekliyor. Koşu uzmanınız, tekniğinizi geliştirmeniz icin oneri ve ipuclarıyla sizi destekleyecek; koşu temposu, bedenin alt ve ust kısımlarının duruşu, adım uzunluğu gibi konularda vereceği taktiklerle yarış suresince nasıl bir strateji izlemeniz gerektiğini kavramanıza yardımcı olacak.
Spor psikoloğunuz, antrenman ve yarışa zihnen hazırlanmanızı sağlayacak; yaralanmalar, esneme ve kuvvet egzersizleri gibi sağlığınızı ve kondisyonunuzu ilgilendiren konulardaki onerileriyle koşu icin sağlam bir altyapı oluşturmanızı sağlayacak. Beslenme uzmanınız, sporcu beslenmesi ve oğun planlaması alanındaki bilgi ve deneyimlerini aktararak vucudunuzu gereken guce ulaştırmanız icin gereken tum desteği sunacak.
Ayrıca bu kitapta...
- 10 km, yarı maraton ve maraton icin ayrıntılı antrenman programları,
- Antrenman ve yarış sırasında dikkat etmeniz gerekenleri kolayca anlamanızı sağlayacak, acıklamalı ve renkli fotoğraflar,
-Koşu parkuru dışında kalan egzersizleri kusursuz bir şekilde uygulayarak guc ve dayanıklılık kazanmanıza yardımcı olacak, gerceğe uygun ve detaylı anatomik cizimler,
-Spor konusuna daha buyuk bir ciddiyetle yaklaşırken hatırlamanız ya da kacınmanız gereken şeyleri kolayca anımsamanızı sağlayacak kontrol listeleri bulacaksınız.
(Tanıtım Bulteninden)
Sayfa Sayısı: 160
Baskı Yılı: 2014
Dili: Turkce
Yayınevi: Akılcelen Kitaplar
Kitap Adı: Koşu Yazar: Tommaso Bernabei , Paul Cowcher Yayınevi: Akılcelen Kitaplar İlk Baskı Yılı: 2014 Dil: Turkce Barkod: 9786055381707