Nevşehir'de depremzedeler icin başlatılan yardım kampanyası cercevesinde toplanan yardımlar İzmir'e gonderildi.
Merkez ussu İzmir'in Seferihisar ilcesi acıkları olan 6,6 buyukluğundeki depremin ardından depremzedelere destek olmak icin başlatılan kampanya cercevesinde oğle saatlerinde Nevşehir Valiliği onunde duzenlenen torenle İzmir'e giden ilk yardım tırının ardından ikinci yardım tırı da hareket etti. Nevşehirli hayırsever vatandaşların dayanışma ve paylaşma duygusuyla destek sağladığı ve icerisinde gıda, hijyen seti, su, oyuncak ve battaniye gibi yardım malzemelerinin bulunduğu tır Nevşehir Belediyesi onunden uğurlandı.
Belediye Başkanı Rasim Arı, acil ihtiyac malzemelerinin yanı sıra temel gıda maddeleri, battaniye, ısıtıcı ve hijyen malzemelerinden oluşan tıra katkı sağlayan tum vatandaşlara teşekkur etti. Arı, devletin butun kurumlarının yaraları sarmak icin koordineli şekilde deprem bolgesinde calıştığını ifade ederek, Nevşehir olarak ihtiyac duyulan her konuda İzmir halkının yanında olmaya devam edeceklerini soyledi. İzmir halkına tekrar gecmiş olsun dileklerini ileten Başkan Arı, depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. - NEVŞEHİR
Kaynak: İhlas Haber Ajansı