İcsel gelişim arayanlar icin temel bir eser olarak onerilen bu kitapta, disiplinli duşunme ve duygu felsefesinde pratik talimatlar, ice donuk algıları geliştirme hedefi ile verilmektedir. Ezoterik disiplinlere yonelik bu guvenli ve mantıklı yaklaşım, Platon ve Pitagoras felsefesiyle desteklenen Doğu metafizik doktrinine dayanmaktadır.
"Bu, gercekten kendilerine yardım etmeye calışan insanlar icin bir kendi kendine yardım kitabıdır. Bu kitapta Bay Hall, uyanış yaşayan bir kişinin icinde gercekte neler olduğunu tartışarak psikolojik bir yaklaşımı tercih ediyor. Doğru ve anlayışlı buldum."
– A. M. Wasser
"Bu, tum zamanların ‘Harika' eserlerinden biridir. Manly P. Hall, bilgelik oğretmenleri arasında en ender bulunanlardan biridir. Aydınlanma konusunda ciddiyseniz, bu kitabı her 3 ayda bir okuyun! Her seferinde artan farkındalığınıza biraz daha farkındalık katacak. Tuzaklar ve yol boyunca belirli şeylerin ne / neden hissedildiği / deneyimlendiği konusunda sizi uyaracaktır."
– Robert Halter
"Felsefe, ruhsal gelişim ve ic huzurla ilgilenen herkes bu kitabı okumalı ve onerilerine uymalıdır. Kişisel gelişim icin faydalı araclar sağlarken aynı zamanda iyi bir temel sağlar."
– K. Coleman
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: İcsel Gelişim - Farkındalık ve Aydınlanma Calışma Kitabı Yazar: Manly P. Hall Cevirmen: Ozan Can Hacıoğlu Yayınevi: Hermes Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 208 Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786057737366