Tuva Yayıncılık'tan bir ilk daha! Kolay ve Sevimli Tığ İşleri!
Tığ işini seviyorsanız, temel tığ işi tekniklerini kullanarak yapabileceğiniz birbirinden guzel, sevimli ve kolay tığ işi projelerini bu kitapta bulabileceksiniz. İster tığ işlerine yeni başlayın, ister deneyimli olun, bu kitapta bulacağınız rengarenk ve fikirlerle dolu modelleri gorduğunuzde hemen ormek isteyeceksiniz.
Modelleri, Nicki Trench tarafından tasarlanıp orulen kitapta 35 farklı projeyi acıklamaları ile birlikte bulacaksınız.
Tığ işinden cantalar, battaniyeler, bebek patikleri, duvar susleri, minik oyuncak ayıcıklar, şal, perde bağı, evinizi susleyecek dekoratif objeler, Rus matruşka bebekleri, bebek beresi, caydanlık şapkası, kız cocuk cantası, sandalye minderi, yaka iğnesi, yastık kılıfı ve daha bircok projeyi, adım adım acıklamaları ve yakın plan fotoğrafları ile kolaylıkla yapabileceksiniz. Ayrıca kitabın baş kısmında tığ işinde kullanılan tum teknikler, diyagramları ve adım adım acıklamaları ile birlikte sunulmuştur.
Sayfa Sayısı: 128
Baskı Yılı: 2012
Dili: Turkce
Yayınevi: Tuva Tekstil
Kitap Adı: Kolay ve Sevimli Tığ İşleri Yazar: Nicki Trench Yayınevi: Tuva Tekstil İlk Baskı Yılı: 2012 Dil: Turkce Barkod: 9786055647346