Kas Kutlesini Artırmak İcin Kapsamlı Bir Rehber

Kaslarınızı geliştirmek icin onların nasıl calıştıklarını bilmeniz gerekir. Kas Geliştirme Anatomisi'nde, unlu kişisel antrenor CraigRamsay, ozenle sectiği ve başlıca kas gruplarını geliştirerek şekillendiren egzersizlerle size yol gosterecek ve daha sıkı bir bedene sahip olmanın yollarını keşfetmenizi sağlayacak. Butun egzersizler, adım adım duzenlenmiş, kolay anlaşılır acıklamalar, renkli fotoğraflar ve hangi kasların calıştığını gormenizi sağlayacak ayrıntılı anatomik cizimlerle birlikte veriliyor. Ayrıca "eğitmenden onemli ipucları" başlığı altında yer alan acıklamalar sayesinde, tum egzersizleri doğru şekilde uygulayacaksınız. Kasların bolgesel olarak sınıflandırılıp calıştırılmasını amaclayan Kas Geliştirme Anatomisi, antrenman programlarınızı oluştururken yararlanacağınız onemli bilgilerin yanı sıra genel ve Latince terminoloji iceren bir de sozluk bulunduruyor.

On yılı geckin tecrubesiyle, CraigRamsayfitness sektorunun en cok aranan antrenorlerden biridir. Eğitimli bir akrobat, balet, hokey oyuncusu, sportif model; Broadway, TV ve film oyuncusu olan Craig, insanların daha sağlıklı, formda ve zinde olmalarını sağlayarak genel anlamda yaşamlarını iyileştirmesini mumkun kılan bilgi birikimi ve tecrubesiyle, uluslararası anlamda saygı goren bir eğitmendir. Calıştırdığı kişiler arasında Hollywood'un başta gelen unluleri ve profesyonel sporcular vardır. Los Angeles'ta yaşayan Craig'in kişisel hedefi, yaşamlarını değiştirme ihtiyacı duyan ve bunu isteyen herkese ulaşabilmektir.
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 160

Baskı Yılı: 2015

Dili: Turkce
Yayınevi: Akılcelen Kitaplar
Kitap Adı: Kas Geliştirme Anatomisi Yazar: Craig Ramsay Yayınevi: Akılcelen Kitaplar İlk Baskı Yılı: 2014 Dil: Turkce Barkod: 9786055069186