Cocukluğumuzun meşhur "noktaları birleştir" bulmacasını bambaşka boyutlara taşıyan ve hem dunya hem de ulkemizde ufaktan bir salgına donuşen 1000 Nokta serisinde sıra hayvanlarda. Grafik tasarımın cılgın cocuğu Thomas Pavitte, sihrini bu kez doğadaki dostlarımız ustunde sergiliyor. 62'den tavşan yapmaktan bir adım -ya da 1000 adım- ileri gidip, ustunde calışırken kafanızı kaldıramayacağınız, bittiğinde duvarınıza asmak icin sabırsızlanacağınız 20 sempatik tablo cizdiriyor. Tek ihtiyacınız bir kalem.
999 cizgi bir araya geldiğinde ortaya nelerin cıkabildiğine ve uğraşırken gececek zamanın size nasıl iyi geldiğine gercekten şaşıracaksınız.
Thomas Pavitte 1985'te Yeni Zelanda'da doğdu. Grafik tasarım ve deneysel sanatla uğraşan Pavitte, basit tekniklerle karmaşık eserler yaratıyor. Kendi yarattığı ve tum zamanların en cetrefilli noktaları birleştirme şablonu olarak anılan 6239 noktalık Mona Lisa portresiyle (birleştirmesi 9 saat suruyor) resmi olmayan bir dunya rekoruna imza attı. Bunu takiben oluşturduğu dort kitaplık 1000 Nokta serisi yayımlandığı pek cok ulkede ufaktan bir salgına donuşmuş durumda.
(Tanıtım Bulteninden)
Sayfa Sayısı: 48
Baskı Yılı: 2016
Dili: Turkce
Yayınevi: Domingo Yayınevi
Kitap Adı: 1000 Nokta Hayvanlar Yazar: Thomas Pavitte Yayınevi: Domingo Yayınevi İlk Baskı Yılı: 2016 Dil: Turkce Barkod: 9786051980867