Kuvvet Antrenmanı Anatomisi
Adım Adım Kuvvet Antrenmanı Anatomisi, vucudunuzun en temel kas gruplarını geliştirmek, kuvvetlendirmek ya da şekle sokmak icin ozenle secilmiş 75’in uzerinde egzersiz ve adım adım ilerleyen yonergeleriyle, programlı bir bicimde kuvvet antrenmanı yapmak isteyen herkes icin benzersiz bir kılavuz niteliğinde.
Egzersiz Anatomisi
Detaylı anatomik cizimler ve renkli, yuksek kaliteli fotoğraflar size hangi hareketin hangi kası calıştırdığını gosterecek ve bu sayede, vucudunuzun en onemli kas gruplarını calıştıran egzersizleri doğru ve size en yuksek faydayı sağlayacak şekilde uygulamanız mumkun olacak.
Benzersiz Bir Yaklaşım
Her bir egzersiz, ısınma ve esnetme programının gereken şekilde uygulanmasıyla ilgili ipucları da sunan Adım Adım Govde Antrenmanı Anatomisi, kuvvet antrenmanı ile kasları geliştirmek isteyenlere rehberlik edecek.
Kitap Adı: Kuvvet Antrenmanı Anatomisi Yazar: Hollis Lance Liebman Cevirmen: Serpil Aras Yayınevi: Akılcelen Kitaplar Hamur Tipi: Kuşe Ebat: 19,5 x 26 cm İlk Baskı Yılı: 2017 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786059800174