Bu kitapta, baştan aşağı bir futbol kulubu nasıl yonetilmeli sorusunun cevabını arıyor ve bulabilmek icin ayrıntılara dalıyorum. Doğru plan ve yapılanmanın onemine dikkat cekiyor, değişen futbol şartlarına uyum sağlayabilenlerin başarılı, sağlayamayanların başarısız olabileceği tehlikesine vurgu yapıyorum. Futbolda işini şansa bırakmayla, kendi şansını kendi yaratma arasındaki farktan bahsediyor, tum aktorlerin uzerine duşen sorumluluğu yerine getirmesiyle kendi şanslarını kendileri yaratabileceğine dikkat cekiyorum. Turk futboluna kurtuluş formulleri sunmaya, amator-profesyonel futbola hizmet veren herkese hitap etmeye calışıyorum. Aynı zamanda, bu kitabın tum okurseverlerin ve futbolseverlerin keyif alabileceği, futbolun tum paydaşlarının faydalanabileceği bir rehber niteliği taşıması amacındayım.
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Kulup Futbol Yazar: Emre Cihangir Yayınevi: Cinius Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 158 Ebat: 13 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786257072090