Selen Sevigen hayatının her doneminde varolan yemek yapma tutkusunu “aşk” olgusuyla birleştirdiği ilk kitabı Ana Yemekte Aşk Var’ı, yemek ve aşkın ortak felsefesini keşfettiği bir evrende birleştirmiş ve okurların; sevenlerine, sevdiklerine, ozetle “aşklar”ına pişirebileceği tarifler ve yaşam tavsiyeleriyle harmanlamıştır. Bu kitabı seven, yiyen ve pişiren herkese armağan etmiştir. Aşka dair tavsiyeler ve birbirinden farklı yemek tariflerinin yer aldığı kitabını ise hayatındaki en buyuk aşkları, kızları Ada ve Derin’e ithaf etmiştir...
İlişkiler de oğunler gibi ilerler diye duşundum bir gun. Giriş, gelişme ve sonucu vardır, başlangıc, ana oğun ve tatlı gibi. Finaldeki duygular farklı olabilir, kimi tatlının tadı damakta kalır, kimi ise icinizi bayabilir! Nitekim iştah, kalp ve mide ucgeni, ilişki ve yemek evreleri rehber oluyor insana. Kitabı yazmak icin cıkış noktam bu paralellik oldu. Kadın erkek ilişkilerini yazmak, bir yazar icin her zaman keyifli ve cazip olmuştur. İşin icine yemek de girince hazırlarken icimde tutmakta zorlandığım bir heyecanla yazdım bu kitabı. Yemeklere koyduğunuz doğru karışımlar gibi ilişkinize gosterdiğiniz ozen sizi lezzete goturur ... secmece malzemelerle seckin bir sonuc doğal olarak gelir. Nasıl yemeği hızlı yememek gerekiyorsa, ilişkileri de hızlı tuketmemek gerekir. Hem lezzetli, hem de orijinal yemek tarifi almak isteyen de, ilişkisini tek oğunde harcamak yerine yıllarca her oğun onu taze tutmak isteyen de, bu kitabı okuyunca eminim işe yarar bir şeyler bulacaktır. Ama eğlencesi garanti. Biraz tuz, biraz biber ... biraz aşk…
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Ana Yemekte Aşk Var Yazar: Selen Sevigen Yayınevi: Alfa Yayıncılık Hamur Tipi: Kuşe Ebat: 18,5 x 22,5 İlk Baskı Yılı: 2018 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786051718330