Herşeyi cok cabuk tukettiğimiz bu donemde sanat icin ayrılan tum zamanlar onemliyken, hayatının her dakikasını sanata adamış tum buyuk ustalara saygılarımla. Gecmişten geleceğe yolculuk yaptıran bu kitapta emeği gecen herkese teşekkurler...
-Ahmet Kural, Oyuncu-

Arşivlik harikulade bir calışma olmuş... İtiraf etmeliyim ki bende tiyatro yonunden şanslıyım. Haldun Dormen ile evliydim ama bir kere bile sahneye cıkmadım, cıkamadım. Yazık ki bu kitabı 60 sene evvel yazmalıydın yavrum, benim icin gec kaldın. Cok kızdım, aşk olsun Oğuzhan...
-Betûl Mardin, Image PR Onursal Başkanı-

Bir adam vardı, kapıma dayandı. Hayallerim var dedi, yolunu cizdik. Yoluna sığmaz oldu. Haber yapmak icin geldi, tiyatro tarihine gececek bir esere imza attı. Bir adam vardı... İyi ki kapıma dayandı...
-Emre Ergul, Gazete Haberturk-

Oğuzhan, benim icinde buyuduğum buyulu dunyaya ışık tutacak bir calışmayla karşınızda... Oyuncu adayları icin muthiş bir kaynak, tiyatro severler icin keyifli bir yolculuk...
- Irmak Unal, Oyuncu-

"35"i keyifle ve bir solukta okudum. Tiyatro dunyasında cok sevdiğim isimlerin, dostlarımın, bir gazeteci olarak vakti zamanında roportaj yaptığım pek cok ismin farklı boyutlarda cok şık şekilde sayfalara yansıyan soyleşileri, beni tiyatro sahnelerine surukledi...
-Şenay Dudek, Gazeteci-Yazar-

(...) Soyleyeceklerim kehanet değil, henuz 23 yaşındaki bu adamı bilen herkes hemfikir olacaktır benimle... O henuz yolun cok başında olmasına rağmen parlak fikirlere imza atmış bir proje adamı. Uretmek icin doğmuş adeta... Tiyatro gibi ulkemizde son derece desteklenmeye ihtiyac olan bir kultur damarını başucumuza taşıyan harika bir calışmasını tutuyorsunuz şu an ellerinizde. Diyecek tek birşey var; yaşasın tiyatro, helal olsun Oğuzhan...
-Şule Zeybek, Kanal D-
(Tanıtım Bulteninden)

İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 296

Baskı Yılı: 2013

e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 220

Baskı Yılı: 2013

Dili: Turkce
Yayınevi: Destek Yayınları
Kitap Adı: 35 Yazar: Oğuzhan Toracı Kapak Tasarımı: Ergun Salcı Yayın Yonetmeni: Erturk Akşun Yayınevi: Destek Yayınları İlk Baskı Yılı: 2013 Dil: Turkce Barkod: 9786054771967