Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bulteninden)

“Turkiye’de vucut geliştirme ve halter (ağırlık kaldırma) sporlarının başlangıctan 1981 yılına kadarki oykusunu bir kitap vasıtasıyla geniş kitlelere ulaştırma fikri bende uzun yıllar once ortaya cıkmıştı. Boyle bir kitabı gercekleştirmek isteyen başkalarının da olduğunu biliyordum. Doğrusu beklenti icindeydim ama kimseden ses cıkmayınca ‘iş başa duştu!’ deyip bir araştırmacı yazar olarak kolları sıvadım. Uc yıl suren yorucu ama bir o kadar da zevkli bir hazırlık surecinden sonra belgesel kitabımızı yayma hazır hale getirebildik... Vucut geliştirme ve halter sporlarının ulkemizdeki oncusu Gulleci Cemal ile başlayan o buyuk seruven, Sadık Pekunlu efsanesi ile devam etmiş ve vucut geliştirme sporuna sonsuza dek silinmeyecek şekilde damgasını vurmuş olan Ahmet Enunlu ile de gunumuze kadar ulaşmıştır... Kitabın derinliklerine daldıkca bu satırlarda adı gecmeyen daha nice şampiyonlar, duayenler ve spor adamları ile de yakından tanışacak ve birbirinden ilginc anıların yer aldığı o fantastik dunyada zevkli ve heyecanlı bir yolculuk yapacaksınız. İyi okumalar.”
-Salim Bingol Ozadak

Kitap Adı: Kaslar ve Anılar Yazar: Salim Bingok Ozadak Yayınevi: Cinius Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 16 x 23 İlk Baskı Yılı: 2018 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786052966440