Daha once elinize fırca almamış olsanız bile dekoratif boyamayı oğrenebilirsiniz! Dekoratif Boyama, Temel Kitap yaratıcı ve keyifli bir uğraş olan dekoratif boyama icin her duzeyde değerli bilgiler icermektedir. Dekoratif boyama -boyalı desenlerle ahşap, teneke, cam, kağıt ve diğer yuzeyleri bezeme sanatı- sanatsal eğitim veya cizim becerisi gerektirmez. Guven artırıcı adım adım tarifler arayan yeni başlayanlar, renk karışımı ve fırca kontrolu bilgilerini geliştirmek isteyen 'hafta sonu bezemecileri', sanatlarına yeni bir yon vermek isteyen orta duzey dekoratif boyama sanatcıları, farklı becerilerine uygun ders programı ve eğitim kılavuzu orneği arayan oğretmenler, bu kitapta arayışlarına karşılık bulabilirler.

Dort tasarım kategorisindeki -fırca darbeleri, sebzeler, meyveler ve cicekler- her motif, uc beceri duzeyini kapsamaktadır: Hızlı ve Kolay, Orta Duzey, Gelişkin. Her ders, gerekli malzeme ve beceri listesini; yuzey hazırlığı ve dekoratif boyama icin adım adım tarifleri; temel tasarım elemanlarının nasıl boyanacağını gosteren, resimli calışma sayfalarını icermektedir.448'i renkli,62'si siyah-beyaz olan resimlerin de yardımıyla konunun tum boyutlarını iceren Dekoratif Boyama, Temel Kitap bu cekici el sanatına ilişkin en kapsamlı kılavuzdur!

Jackie Shaw, uluslararası une sahip bir bezeme sanatcısı ve yazardır. Pek cok odulun yanı sıra, Amerika'daki Dekoratif Boyamacılar Derneği'nin verdiği en onurlu odul olan Gumuş Palet odulunu de almıştır.

Sayfa Sayısı: 336

Baskı Yılı: 2008

Dili: Turkce
Yayınevi: Arkadaş Yayıncılık
Kitap Adı: Dekoratif Boyama Temel Kitap Yazar: Jackie Shaw Uyarlayan: Meltem Ozdemir Yayınevi: Arkadaş Yayıncılık İlk Baskı Yılı: 2008 Dil: Turkce Barkod: 9789755095608