Bu kitapta yer alan son derece onemli ve derin bilgi Ustat Rehber Kirael tarafından Fred Sterling kanalıyla aktarılmıştır. Buyuk Değişime Hoş Geldiniz, Sevgiden Korkuya Yolculuk, Mesih Bilincine Yeniden Uyanış, Foton Enerjisi, Ruhun TekÂmulu, Galaktik Kardeşlik Bağı, Dunya'nın Kayıp Kokenleri, Uc Gunluk Karanlık, Yukseliş başlıkları altında verilen ve yaşamımızı gercekten değiştirebilecek olan bu bilgi, hem ruhsal hem dunyevi yaşamımızda cok aydınlatıcı ve yol gosterici olmasının yanısıra, dunyanın ve insanlığın bilinmeyen
gecmişini ve muhteşem geleceğini gozler onune sermekte,
boylece gunumuzde yaşanan bireysel ve kuresel kaosa ve değişime cok derin bir anlam kazandırmaktadır. Ayrıca, bir sure sonra meydana gelecek olan Buyuk Değişim'e, bu muazzam bilinc ve boyut değişimine nasıl hazırlanabileceğimiz konusunda cok değerli bir rehberlik de sunmaktadır.
İnsanlık tarihinde cok onemli bir tekÂmul doneminde bulunuyoruz. Binlerce yıldan beri kehanet edilen Buyuk Değişim başlamıştır. Bu kitabı okuduğunuzda onun bilincli bir parcası olabilirsiniz.

"Bu kitap, değişim ve donuşum cağında turunun tek orneği olan bir yaşam rehberidir."

-Lee Carroll, Kıyım dizisinin ve İndigo Cocuklar dizisinin yazarı
"Buyuk Değişim'i tekrar tekrar okuyor ve her defasında gelişip genişlediğimi hissediyorum. Her defasında, bir hazine avındaymışım gibi yeni bir bilgeliği ve anlayışı keşfediyorum. Eğer şifa bulmak, yani, tekrar butun olmak istiyorsanız, eğer bu Dunya'daki yolculuğunuzu anlamak istiyorsanız ve eğer cok onemli gercekleri bilmek istiyorsanız, bu kitabı okuyun."
-Dierdra L. Tompkins, Yargıc, New York
"Ustat Kirael bu kitabın yedi farklı bilinc duzeyinde yazıldığını soyluyor, boylece onu okuduğunuz her defasında kendiniz ve dunya hakkında daha cok şeyi anlıyorsunuz. Eğer daha bilincli, kendi icinizde ve yaşadığınız dunyada daha huzurlu olmak ve muhteşem bir geleceği Oğrenmek istiyorsanız, o zaman bu kitaptan cok zevk alacak ve cok yararlanacaksınız." "Sevgili Kahu Fred ve Ustat Kirael, bu kitap icin cok teşekkurler. O benim kişisel sorularıma bircok yanıt iceriyor. Dinî ve spîrituel hareketler, bircok turdeki disiplinler icindeki arayışım en sonunda beni bıı kitaba getirdi. Cok kucuk yaştan beri, bunun bir geciş yaşamı olduğunu, Buyuk Değişim'in yakın olduğunu biliyordum. Kitapta sunulan gercekler gozlerimi ve
Işık ve Enerji Şifacıları, California

Sayfa Sayısı: 272

Baskı Yılı: 2008

Dili: Turkce
Yayınevi: Akaşa Yayın
Kitap Adı: Buyuk Değişim - Kirael Yazar: Fred Sterling Yayınevi: Akaşa Yayın İlk Baskı Yılı: 2008 Dil: Turkce Barkod: 9789756793732