"İstanbul'da tanıdığım ve kimisi ile uzun yıllar tanıştığım, kimisini yeni keşfettiğim şeflerden rica ettim, her biri sizlere yedi tane yemek yaptı, ama oyle yemekler sectiler ki, hem onların mutfağını evinize taşımız olacaksınız, hem de onların yaptığı gibi kolayca bu yemekleri yapabileceksinizz.
Şefler bir lokantanın imzasıdırlar. Dunyanın pek cok ulke-sindeki onemli lokantaların sahipleri, orada mutfakta yemek pişiren şeflerdir. Turkiye'de iyi yemek tuketiminden once, "şimdilik" mekÂnların tuketimi onde gidiyor. Bu yuzden bu kitabın şeflerini secerken ya lokantalarının sahibi olma-larına ozen gosterdim ya da lokantaları ile butunleşmiş olmalarını istedim.
Kitabın fotoğraflarını, bu işi Turkiye'de en iyi yapanların başında gelen Mustafa Dorsay cekti. Onun "naturmort" ta-dındaki fotoğrafları sayesinde, yemeğin tum ayrıntılarını gorebilecek ve siz de kendi tabaklarınızı aynı ozenle hazırla-yabileceksiniz. İşte sizlere tokunuzu giyinmek, onluğunuzu takmak icin bir fırsat... Heyecanla hazırlayın... Afiyetle yeyin..."
(Tanıtım Bulteninden)
Sayfa Sayısı: 136
Baskı Yılı: 2014
Dili: Turkce
Yayınevi: Oğlak Yayıncılık
Kitap Adı: Sizin İcin Pişirdiler Yazar: Cuneyt Ayral Yayınevi: Oğlak Yayıncılık İlk Baskı Yılı: 2014 Dil: Turkce Barkod: 9789753298650