Demek yuzmeyi seviyorsunuz...
Ve bu sporu biraz daha buyuk bir ciddiyetle ele almaya karar verdiniz...
Bu kitap yuzmeye sporuna yeni başlayan ve bu sporu ilerletmek isteyenler icin hazırlanmış eşsiz bir kaynak. Stilinizi ve becerinizi geliştirerek yuzmeden daha buyuk bir keyif almak istiyor ya da rekabetci hedeflerle bir yarışa hazırlanıyor olabilirsiniz. Her iki durumda da ihtiyacınız olan her şey, bu kitabın sayfalarında sizi bekliyor.
Yuzme uzmanınız; serbest, kurbağa, sırtustu ve kelebek stilde tekniğinizi geliştirmeniz icin oneri ve ipuclarıyla size destek olacak. Ayrıca yarışa iyi başlamak, iyi bitirmek ya da donuşler gibi konularda vereceği taktiklerle iyi bir yarış cıkarmak icin nasıl bir strateji izlemeniz gerektiğini kavramanızı sağlayacak. Sporcu sağlığı ve fitness uzmanınız, yaralanmalar, esneme ve havuz dışındaki kuvvet egzersizleri gibi konulardaki onerileriyle yuzme icin sağlam bir altyapı oluşturmanız icin size yardımcı olacak. Beslenme uzmanınız, sporcu beslenmesi ve oğun planlaması alanındaki bilgi ve deneyimlerini aktararak vucudunuzu gereken guce ulaştırmanız icin gereken tum desteği sunacak.
Ayrıca bu kitapta...
-Sizi hedeflerinize adım adım ulaştıracak ayrıntılı antrenman programları,
-Yuzme tekniğinizi geliştirmek icin gerekenleri kolayca anlamanızı sağlayacak, acıklamalı ve renkli fotoğraflar,
-Havuz dışındaki egzersizleri kusursuz bir şekilde uygulayarak guc ve dayanıklılık kazanmanıza yardımcı olacak, gerceğe uygun ve detaylı anatomik cizimler,
-Spor konusuna daha buyuk bir ciddiyetle yaklaşırken unutmamanız ya da kacınmanız gerekenleri kolayca anımsamanızı sağlayacak kontrol listeleri bulacaksınız.
(Tanıtım Bulteninden)
Sayfa Sayısı: 160
Baskı Yılı: 2014
Dili: Turkce
Yayınevi: Akılcelen Kitaplar
Kitap Adı: Yuzme Yazar: Dan Cross , Tommaso Bernabei , Paul Cowcher , Nic Newell Yayınevi: Akılcelen Kitaplar İlk Baskı Yılı: 2014 Dil: Turkce Barkod: 9786055381691