“Dunyanın en bilge kadınlarından biri olan Pema Chodron’un bu samimi oğretileri ile yıkıcı alışkanlıkları yok ederek cesaret ve şefkat dolu bir hayata adım atın.”
Oprah
‘Gecmişimdeki acıları ve sıkıntıları neden yok edemiyorum?’
‘Gelecek bana neler getirecek?’
Bu sorular zihninizi meşgul ediyor, şimdinin mucizevi gucunu yaşamanıza engel oluyor ve sizi zorluklarla, guvensizliklerle karşı karşıya mı bırakıyor?
Pema Chodron bu kitapta Budist bir oğreti olan shenpa’dan yola cıkarak zihnin belli alışkanlıklarının kişiyi nasıl ‘yakaladığını’ ve kızgınlık, sucluluk, nefret ve bağımlılık gibi duygulara yonelttiğini acıklıyor. Chodron davranışlarımıza, tepkilerimize ve duşuncelerimize takılı bir ‘kanca’ olduğunu, bu kanca orada kaldığı muddetce kalıplarımızın değişmediğini ve aynı hikayenin tekrar tekrar yaşandığını vurgulayarak bunu tersine cevirmek icin kalbi her saniyedeki sonsuz olasılıklara acmanın onemini anlatıyor.
Yaşamınızdaki sonsuz şimdiye ve değişime kucak acarak yıkıcı alışkanlıklardan kurtulmak, yepyeni bir ozgurluk ve mutluluk hissi deneyimlemek şu an elinizde.

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Sıcrayış Yazar: Pema Chodron Cevirmen: Belgin Selen Haktanır Yayınevi: Koridor Yayıncılık Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 104 Ebat: 13,5 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786057572288