Luleburgaz'da başlatılan İzmir'e yardım kampanyasında icinde orulmuş battaniye ve bot bulunan bir yardım kolisinden cıkan not gozleri yaşarttı. İmzasız yazılan notta gecimini orduğu kazak ve botlardan karşıladığı anlaşılan vatandaşın "Bunların parası bu sefer beni ısıtmaz ama sizi cok guzel ısıtır" ifadeleri duygulandırdı.
Luleburgaz'da İzmir icin başlatılan yardım kampanyasında gozleri yaşartan iyilik yaşandı. İsimsiz bir vatandaşın battaniye ve botları bıraktığı kolilerle ilgili gercek, vatandaş alandan ayrılınca ortaya cıktı. Kolilerin istiflendiği sırada yetkililer icinde battaniye ve bot bulunan torbanın icinde imzasız bir not buldu. Notta yazanlar ise gozleri yaşarttı. Duygulandıran notun sahibini yetkililer arasa da, isimsiz kahramanın alandan ayrıldığı belirlendi.

İşte o not
İyilik olmemiş dedirten not ise şoyle:
"Sevgili Kardeşim. Oncelikle cok buyuk gecmiş olsun diyorum ve kurtulduğunuz icin şukur ediyorum. Size elimden geldiğince orduğum ve satarak harclığını cıkardığım battaniye ve botları gonderiyorum. Hepsi temizdir. Biliyorum ki bunların parası bu sefer beni ısıtmaz ama sizi cok guzel ısıtır. Keşke elimden daha fazlası gelebilseydi. Kalbimiz ve dualarımız sizinle. Allah yar ve yardımcınız olsun." - KIRKLARELİ
Kaynak: İhlas Haber Ajansı