KIRKLARELİ'nin Luleburgaz İlce Belediyesi tarafından İzmir'deki depremzedeler icin başlatılan yardım kampanyasına ilgi gordu. Belediyeye gonderilen icinde orulmuş battaniye ve patik bulunan koliden, "Biliyorum ki bunların parası bu sefer beni ısıtmaz ama sizi cok guzel ısıtır. Keşke elimden daha fazlası gelebilseydi. Kalbimiz ve dualarımız sizinle" notu yurekleri ısıttı.Luleburgaz Belediyesi'nin İzmir'in Seferihisar ilcesi acıklarında meydana gelen 6.6 buyukluğundeki depremin ardından başlattığı yardım kampanyasına vatandaşların desteği artarak devam ediyor. Yardım kampanyası icin belediyeye gonderilen icinde orulmuş battaniye ve patik bulunan bir yardım kolisinden cıkan not yurekleri ısıttı. İsimsiz yazılan notta gecimini orduğu patik ve botlardan karşıladığı anlaşılan vatandaş, "Sevgili kardeşim. Oncelikle cok buyuk gecmiş olsun diyorum ve kurtulduğunuz icin şukrediyorum. Size elimden geldiğince orduğum ve satarak harclığını cıkardığım battaniye ve botları gonderiyorum. Hepsi temizdir. Biliyorum ki bunların parası bu sefer beni ısıtmaz ama sizi cok guzel ısıtır. Keşke elimden daha fazlası gelebilseydi. Kalbimiz ve dualarımız sizinle. Allah yar ve yardımcınız olsun" ifadelerini kullandı.

- KırklareliKaynak: Demiroren Haber Ajansı / Vahit İŞBAŞARAN