Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulubu, daha once prensip anlaşmasına vardığı Teknik Direktor Osman Ozkoylu ile sozleşme imzaladı.
Hekimoğlu Trabzon FK Tesisleri'nde Başkan Celil Hekimoğlu ile Başkan Vekili Suat Hekimoğlu'nun katılımı ile yapılan imza toreninde Teknik Direktor Osman Ozkoylu kendisini 2+1 yıllığına Hekimoğlu Trabzon FK'ya bağlayan sozleşmeye imza attı.
İmza toreninde konuşan başkan Celil Hekimoğlu, "2018'de Duzyurtspor'u devraldıktan sonra proje ile başladık bu yola. Hekimoğlu FK olarak ilk yılımızda 2. Lig'e cıkmayı başardık. Trabzon'un damarlarında bu hırs olduğu icin bu seneki hedefimizi 1. Lig olarak koyduk. İstikrarı seven bir insanım. Devamlılığı cok istiyoruz. Hedeften uzaklaşmayı gorunce değişiklik yaptık. İnanclı, hırslı, mucadeleci bir isim aradık. Trabzon'un da bir parcası olsun istedik. Sporcu alırken de buna gayret etmeye calışıyoruz. Osman hocam Trabzonspor'da futbol oynamış bir isim. Kendisiyle 1 dakika icinde anlaştık. Uzun surmedi. Yeni bir sayfa acıyoruz. Hedef 1. Lig. Bu sene olmak zorunda değil gelecek senenin temellerini de atabiliriz" dedi.
Teknik Direktor Osman Ozkoylu ise, "Cok sevdiğim insanların yanlarında olmaktan dolayı cok mutluyum. Bu kulube hizmet etmekten buyuk mutluluk duyuyorum. Beni davet ettiklerinde kuluple ilgili cok bilgim yoktu ama projeleri ve hedefleri dinledikten sonra o proje icime o kadar sindi ki bu kulube yardımcı olmak adına icimde buyuk bir heyecan uyandı. Bu proje cercevesinde asıl amac bu projenin bir parcası olmak, hedefine ulaşmasına yardımcı olmak en buyuk hedefim. Hekimoğlu Trabzon FK, bircok 1. Lig ve Super Lig takımlarından guclu bir yapıya sahip. Bu da beni cok heyecanlandırdı" ifadelerini kullandı.
Bu takımı kuranları tebrik ettiğini de ifade eden Ozkoylu şu ifadeleri kullandı: "Buyuk bir değişim yapacağız. En az Trabzonspor kadar takip edilecek ve izlemekten keyif alınacak bir kulup olacak. İnsanların yer bulmak icin erkenden stada geleceği bir takım oluşturacağız. İyi futbol, keyif veren futbol oynayan ve hedefleri kovalayan takımlarda olduk. İnşallah bunu bu kulupte de başaracağız." - TRABZON
Kaynak: İhlas Haber Ajansı