Malatya Turgut Ozal Universitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (MTU KAMER) faaliyetine başladı.
Malatya Turgut Ozal Universitesinden yapılan yazılı acıklamaya gore, Malatya Turgut Ozal Universitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezinin kuruluşuna ilişkin yonetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı.
Universitenin imkanları doğrultusunda, ozel ve resmi kurum ve kuruluşlar, sivil toplum kuruluşları, vakıflar ve mezunlar derneği gibi paydaşlarla ulusal ve uluslararası iş birlikleri gercekleştirerek, ortak projelerin geliştirilmesini ve yurutulmesini sağlayacak olan MTU-KAMER, Malatya Turgut Ozal Universite oğrencilerine ve mezunlarına yonelik, kariyer gelişimlerine katkı sağlayacak mesleki ve kişisel birikimlerini ifade etmeleri icin gerekli olan eğitim faaliyetlerini ve tanıtım toplantılarını, gerektiğinde Malatya Turgut Ozal Universitesi Surekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ile iş birliği yaparak gercekleştirebilecek.

Bu arada, Malatya Turgut Ozal Universitesi bunyesinde 2 yıl icerisinde 11 ayrı uygulama ve araştırma merkezi kurularak faaliyetlerine başladı.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Volkan Kaşik