Merkez ussu İzmir'in Seferihisar ilcesi olan 6.6 buyukluğundeki depremde 65 saat enkaz altına kalan ve mucize eseri sağ olarak kurtarılan 3 yaşındaki Elif Perincek, yaşanan uzuntulu gunlerde tum Turkiye'ye mutluluk verdi.
Enkazdan cıkarıldıktan sonra hemen tedavi altına alınan Elif icin Galatasaray Kulubu'nden duygusal bir paylaşım geldi.
Sarı-kırmızılı kulup sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, "Unutulacak dunler, yaşanılacak gunler var Elif" mesajını paylaştı. Galatasaray'ın bu paylaşımı kısa surede binlerce etkileşim aldı.
[h=3]NEVZAT AYDIN TUM EĞİTİM MASRAFLARINI USTLENECEK[/h]U¨nlu¨ giris¸imci ve bir donem Trabzonspor yoneticiliği yapan Nevzat Aydın, I·zmir depreminde enkaz altından 65 saat sonra c¸ıkarılan 3 yas¸ındaki Elif Perincek'in hayatı boyunca tu¨m egˆitim masraflarını u¨stlenmek istedigˆini ac¸ıkladı.
Sosyal medya hesabından bir acıklama yapan Aydın, "Minik Elif'in hayatı boyunca tum eğitim masraflarını ustlenmek istiyorum. Ulaşabileceğim bir mercii bulamadım. Lutfen ailesi, yetkililer, birileri bana mesaj atarak ulaşsın. Evet, gelecek sacma sapan tepkilere hazırlıklıyım" yazdı.